Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

vrijdag, 12 juni 2015 17:26

►LOOK FOR LESS◄ BUDGET AVIATOR ZONNEBRIL

Long Beach Orange aviator Long Beach Orange aviator

Dé trend op zonnebril gebied is toch wel het Aviator model. Ze zijn er in vele soorten, merken, maten en prijsklassen. Ik mocht van Polette een betaalbare beauty uitzoeken en koos voor dit model >>

Eén van de 'perks' van een eigen blog is wel het aangaan van een partnerschap met fijne shops en bedrijven die betaalbare fashion en meer verkopen. Zo mocht ik al eens eerder van Polette een nieuwe bril uitzoeken, en nu het zomerseizoen echt begonnen is koos ik deze keer voor een mooie nieuwe zonnebril. Een aviator model stond al een tijdje op mijn wishlist, en nu mocht ik 'm dan helemaal gratis shoppen. Bonusje was dat hij de dag voor mijn verjaardag bezorgd werd, wat een fijn cadeau!

De Long Beach Orange pilotenril heeft oranje gespiegelde glazen (de eerste foto is in de felle zon genomen en komt niet helemaal overeen met de echte kleur) en een goudkleurig montuur. Superzonnig en top voor op het strand of terras. Ik testte hem gisteren op het strand op een zonovergoten dag en ik moet zeggen: geslaagd! Kreeg veel complimenten over mijn bril met UV 400 bescherming, en dat voor maar €17,99. Hij is er overigens ook met blauwe spiegelglazen (zie foto hieronder) als dat meer jouw ding is.

Ben je dus nog op zoek naar een budgetbril? Neem dan zeker even een kijkje bij Polette waar je een ruime keus hebt uit zonnebrillen met gespiegelde glazen, een houten montuur, trendy modellen, de luxe Atelier-lijn en een goedgevulde sale selectie. Je hebt als een zonnebril vanaf €9,99. En wil je een zonnebril op sterkte? Dat kan ook!

Long Beach Orange zonnebril €17,99
Long Beach Blue zonnebril €17,99

Polette-pilotenbril-met-hoe

Aviator-Long-Beach-Orange-P

Aviator-Long-Beach-blue