Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

Over Miss BudgetI love cheap shopping

 The best things in life are cheap

Miss Budget is mijn blog over fabulous living on a budget. Hoe je voor een duppie op de eerste rang kunt zitten. Want lekker leven hoeft echt niet duur te zijn! Als je maar veel tijd steekt in het uitpluizen van de aanbiedingen, ongelofelijk veel van (online) shoppen houdt, op de hoogte van de kortingscodes én prijsbewust bent. Heb je daar geen tijd voor of geen zin in? Dan is er nu Miss Budget! Hét lifestyleblog voor budgetista's: fashionista's on a budget.

Voor mij is het ondertussen een sport geworden alles voor zo min mogelijk te kunnen kopen, doen of ervaren. En deze passie deel ik op dit blog met jou. Merkkleding voor de kids? Graag, maar altijd 'On Sale'. En voor mezelf of lief koop ik zelden iets zonder korting of 'on a budget'. Waarom? Voor de kick. En omdat ik het kan. En natuurlijk omdat ik dan meer kan kopen..!! Niet zelden scoor ik iets geweldigs voor een fractie van de nieuwwaarde waarmee ik menig vriendin verbaas. Hoe lekker is het om meer voor minder te kunnen kopen? Of om te weten dat die 'merkloze' mascara zijn werk net zo goed doet als die van € 29,95 van de parfumerie? Of waar je Vans voor je kids kunt kopen met 60% korting?

Stapel schoenendozen Mijn doel is om vrouwen die van lekker leven houden én van mode en lifestyle op de hoogte te brengen en houden van de beste sales, leukste outlets, trendy sample sales en ze budgettips te geven die hen inspireert en helpt 'beautiful on a budget' te leven. Of dit nou een opheffingsuitverkoop is, een kortingscode van H&M, dé ultieme budgettip of de datum van de museumdag, voor een budget dagje-uit.

Heb je vragen, een opmerking, wil je adverteren of heb je interesse in een advertorial of review? Neem dan contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen Simone MissBudget pola

Meer in deze categorie: « Disclaimer