Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

dinsdag, 29 oktober 2013 13:14

DAILY DEAL: FASHION FOR LESS

Een paar weken geleden heb ik een waan-zin-ni-ge dameskleding online shop ontdekt. Waar ze onder andere dit geweldige jasje verkopen, nu in de flash sale (dus vanaf nu nog 27 uur geldig...) voor maar €24,86..!

De shop is geweldig voor iedereen met een beperkt budget die wel van de laatste mode trends houdt. Er komen dagelijks nieuwe artikelen bij en het aanbod is waanzinnig groot. Van stoere jasjes tot hippe grofgebreide vesten en van trendy printshirts tot faux leren leggings én de leukste accsoires, ze hebben het allemaal en alles even betaalbaar. Nu het sale is gaan er van die lage prijzen nog eens hoge percentages korting af. Én als je je voor de eerste keer inschrijft krijg je ook nog eens 20% korting op je eerste aankoop. Verzenden (vanuit de USA!) is gratis!
TIP: meet wel voordat je bestelt alle afmetingen goed na want terugsturen is niet eenvoudig en voor eigen rekening. Je kunt je voorstellen dat het niet goedkoop is een pakketje naar Amerika te versturen. Maar zolang je zeker bent van je zaak én je de nauwkeurig gemeten maten van je item naar wens zijn kun je met een gerust hart bestellen.

BEKIJK HET JASJE >>

NAAR DEZE CHEAP SHOP >>