Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

dinsdag, 02 juni 2015 10:38

►DAILY DEAL◄ LINGERIE 54%-70% KORTING

Sexy lingerie for less Sexy lingerie for less

Zin om jezelf - of je lief... - eens te verwennen met mooie lingerie zonder blut te gaan voor één sexy setje? In deze sale shop je prachtige beha's, slips, strings, hipsters en slipdresses van Simone Pérèle en Implicite met tot 70% korting >>

Natuurlijk is een beha van de Hema, Hunkemöller of V&D - al dan niet met bijpassende slip, string of boxer - ook helemaal prima, maar één of twee écht mooie setjes zijn zo fijn. Voor een speciaal avondje of gewoon, als je uitgaat of... De lingerie van Simone Pérèle en Implicite is supervrouwelijk met een mooie pasvorm. Er zijn veel verschillende setjes te koop in uiteenlopende maten. En betaal je normaal voor een behaatje zo'n €70, nu heb je rond de €25 al een fraai exemplaar.

Om te kunnen profiteren van deze en andere sales dien je je wel aan te melden bij Showroomprive.nl. Dit is - uiteraard - geheel vrijblijvend, je krijgt alleen dagelijks de beste aanbiedingen in je mailbox, waar je je uiteraard ook weer voor kunt afmelden als je dat wilt. Klik op het linkje hierboven of de banner hieronder om je aan te melden (met mail en password of via Facebook) of direct te shoppen als je al member bent. Ga naar Simone Pérèle en Implicite Sale en shopze!!