Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

vrijdag, 06 februari 2015 16:07

►VALENTIJN◄ 14 BUDGETLOVING DIY & DOE-TIPS

Love don't cost a thing ♥ Love don't cost a thing ♥

Je kunt er niet omheen: Valentijn is overal! Wil je iets speciaals en persoonlijks doen om je geliefde te verrassen op 14 februari? En wil je dat meer vanuit je hart doen dan uit je portemonnee? Bekijk dan mijn 14 Valentijntips >>

1. Schrijf een liefdesbrief of of componeer een gedicht. Kost niets (alleen wat tijd en wellicht een paar euro voor een mooie kaart) komt wel recht uit je hart. En zijn dat eigenlijk niet de mooiste cadeaus??
2. Geen geld om uit eten te gaan? Kook thuis de sterren van de hemel! Lekker flesje wijn erbij en de romantiek viert hoogtij. Stukken goedkoper dan uit eten, enne, het is toch ook veel intiemer zo in je eigen huis..? Kan je lief meteen zijn nieuwe decanteerkaraf (>> zie valentijnscadeautjes voor hem nr. 7) uitproberen
3. Maak een fotoboekje van al jullie mooie momenten van dat jaar of een aantal jaar. Bij Blokker (>> zie valentijnscadeautjes voor hem nr. 11) bijvoorbeeld maak je al voor €5,99 een fotoboekje. Bij HEMA heb je al een fotoboekje vanaf €6,50 én krijg je nu het 2e fotocadeau met 50% korting met code - SAMEN2015 -
4. Get creative en ga zelf aan de slag om een pracht van een persoonlijk cadeau te maken. Op Welke.nl en Pinterest vind je 1000-en DIY-s met als thema ‘Liefde’.
5. Een weekendje weg of een dagje spa met z’n 2-en is natuurlijk helemaal super als je budget iets groter is. Wil je het toch betaalbaar houden kijk dan bij Groupon voor de beste deals voor een dagje of weekend weg. Check meteen het overzicht zodat je misschien nog zaterdag 14 februari met jouw lief kunt genieten van een etentje. En anders doe je het cadeau: “We don’t remember days, we remember moments…” mét de canvas tas (>> zie valentijnscadeautjes voor hem nr. 10) als hint…
6. Maak een ‘Box filled with Love’: schrijf allemaal leuke, lieve, romantische of sexy berichtjes op een stukje (hartjes)papier en stop ze in een mooi doosje (>> zie valentijnscadeautjes voor hem nr. 3). Je lief mag elke dag een briefje openmaken...
7. Hebben jullie een liedje samen met speciale herinneringen? Of een quote waar jullie allebei van houden? Typ een zin uit dit liedje of die quote (of een andere quote die je prachtig vindt) in Word met mooie letters, print dit en lijst ‘m in (>> zie valentijnscadeautjes voor hem nr. 2). Superpersoonlijk, heel budget en geweldig om te geven én krijgen! Is ook leuk om bijvoorbeeld jullie ontmoetingsdatum te printen.
8. Trakteer je lief met lekker uitslapen op Valentijnsdag (zeker een heerlijkheid als je kids hebt!) en breng hem ontbijt op bed, die jullie dan samen opeten natuurlijk. Met een roos in een vaasje én allebei een glaasje prosecco erbij, mmmm...
9. Organiseer een romantisch (mid)dagje weg. Begin met een lekker ontbijtje (zie boven) en maak dan samen een heerlijke wandeling in de natuur. Pak een picknick in (en een paar extra dekens als het koud is!) met wat lekkernijen en warme choco en/of een flesje cava. Liever wat luxer? Rijd samen naar een leuk stadje en breng de dag samen al slenterend en pratend door. Lekker samen lunchen, (window) shoppen en genieten van elkaar!
10. Het kan maar één keer, en het is misschien (nog) niet het juiste moment, maar als dit ‘de ware’ is: doe een huwelijksaanzoek! Geheid dat deze dag voor jullie dan altijd speciaal blijft..!
11. Plan een romantisch filmavondje thuis. Steek de openhaard aan, haal allerlei lekkere hapjes in huis, een lekkere fles wijn (>> zie valentijnscadeautjes voor hem nr. 9) en houd een filmavondje. Heb je Netflix? Dan kun je in één klik de meest Romantische films vinden. Nog geen abonnement? De eerste maand is gratis onbeperkt films kijken. Gebruik je het na die avond niet vaak genoeg? Zeg dan op voordat de 30-dagen proefperiode is verlopen dan is het 100% gratis.
12. De liefde van de man gaat door de maag: bak zijn lievelingstaart of koekjes in de vorm van hartjes. Bonbons zelf maken kan natuurlijk ook! Op Welke en Pinterest vind je heel veel inspiratie voor Valentijnsbaksels.
13. Spam je lover de hele dag door met lieve WhattsApp-jes. Stuur elk uur een lief of ondeugend berichtje. 100% Garantie dat ie Valentijnsdag dit jaar NIET vergeet.
14. Toch liever een mooi cadeautje kopen en geven? Of óók nog een betaalbaar cadeau geven naast dat lekkere etentje, mooie liefdesbrief of diner thuis? Laat je inspireren door de >> 14 budgetloving cadeaus voor hem én haar van 3 tot max 25 euro << die ik online voor jou en je lief shopte.

Heb ik jouw geïnspireerd? Ik hoop het! Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag?