Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

vrijdag, 16 januari 2015 12:07

►BUDGET BYTES◄ 2015: SPAREN EN BESPAREN

Save or spend?? Save or spend??

Ok, januari is nu ruim twee weken oud. Is er wat terecht gekomen van jouw goede voornemens of zijn ze al gesneuveld..? Als je dit onderzoek mag geloven gaan wij massaal sparen én besparen in 2015. Alle uitslagen lees je hier >>

Elke januari beloven we aan onszelf het dit jaar beter te doen. Minder eten en drinken, meer sporten, gezonder leven, meer genieten van elke dag… Dit jaar lijken wij Nederlanders serieus over onze financiële voornemens na te denken; uit onderzoek* van ActiePagina.nl blijkt namelijk dat 22% meer dan 10% van het netto inkomen wil gaan sparen. Dat is veel! Zelfs driekwart van alle Nederlanders geeft aan méér te gaan sparen in 2015.

Naast meer sparen zijn we ook van plan te bésparen in 2015. Nederlanders gaan massaal bezuinigen op kosten voor boodschappen en energie. En ook acties en aanbiedingen lijken steeds belangrijker te worden. YAY voor Missbudget want sale shoppen en bewust omgaan met acties een aanbiedingen is natuurlijk wat ik 24-7 predik! Zo kiest 34% van de Nederlanders voor het gebruik van acties en aanbiedingen om geld te besparen. Opvallend is dat met name mannen hier in 2015 bewuster mee om willen gaan. En ook jongeren onder de 30 jaar geven dit aan als een belangrijk voornemen.

Toch staat beter omgaan met onze financiën niet op nummer één als het op voornemens aankomt. Afvallen staat nog steeds op eenzame hoogte: Maar liefst 12% van de ondervraagden gaat weer aan de slag met shakes, afval-apps en hongerdiëten. Meer sporten / bewegen (8%), minder druk maken (7%), een andere baan vinden (7%) en beter voor mijzelf opkomen (5%) zijn de overige vier van de top vijf goede voornemens dit jaar. De laatste staat met name bij vrouwen hoog op het wensenlijstje, terwijl mannen juist inzetten op een sportiever jaar.

Hulp nodig bij besparen? Lees mijn artikel >> 14 Bespaartips voor een budgetproof nieuw jaar <<
Meteen shoppen met korting? >> In dit sales / acties / aanbiedingen overzicht vind je alle online deals bij de leukste webshops <<
Een >> actie-overzicht van alle kinder webshops met sale vind je hier <<

* Onderzoek onder ruim 1000 Nederlanders in samenwerking met Panelwizard, december 2014