Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

donderdag, 11 december 2014 22:13

► BUDGET BYTES ◄ HAVE YOURSELF A MERRY CHEAP CHRISTMAS

All I want for christmas... All I want for christmas...

Hoeveel ga jij uitgaven deze feestdagen? Houd jij het budget of ga je (toch weer) blut? Nieuw onderzoek wijst uit dat wij Nederlanders, vergeleken met andere landen, nogal cheap zijn als het om kerstinkopen gaat. Nou, ik noem het liever budgetproof, yay Holland! Je leest er hier alles over >>

Scrooge of niet?
In vergelijking met andere landen blijken we gierig te zijn als het gaat om de feestdagen, zo besteden wij gemiddeld €455 aan de feestdagen tegenover €680 in Duitsland of zelfs €920 in de VS. Het enige Europese land dat nog minder uitgeeft aan de feestdagen zijn de Spanjaarden, zij besteden 'maar' €361,- aan de feestdagen. Excuse me? Ik vind die €455 nog steeds aanzienlijk... Maar misschien ligt dat aan mij? Gemiddeld geven wij 52% van ons totale kerstbudget uit aan cadeaus, dat komt neer op €238. Ook hier zijn we weer veel spaarzamer dan onze oosterburen, zij geven €381 uit om hun dierbaren te verblijden met cadeaus.

Kleding voor kerst
Wat wel een opvallend feitje is, is dat volgens het meest recente onderzoek van Actiepagina.nl, het meest populaire cadeau deze feestdagen kleding is. Dat had ik niet verwacht, jij? Gemiddeld geven wij een derde van ons feestdagenbudget uit aan kleding. Wij zijn hier trouwens niet uniek in, ook in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk is kleding het populairste cadeau voor kerst. Op de tweede plek van favoriete kerstcadeaus staat trouwens speelgoed voor de kids met 25,5% en op de derde plek elektronica met 19,8%. Voor alle kerstmannen van Nederland, denk ik.

Cheap Christmas shopping
Moet jij ook nog de nodige kerstinkopen doen? Ga dan ook voor 'cheap' en laat je inspireren door mijn budget buys. Waarschijnlijk kun je makkelijk onder die €455 uitkomen. En dat hoeft echt niet ten koste te gaan van de kwalitet of de waarde van een cadeau!
Volgende week show ik je o.a. mijn partylook for less onder de €75 én uiteraard vind je op Miss Budget de beste online sales, deals en alle kortingscodes van de leukste webshops handig verzameld in één overizicht. Check ook nog eens de 12 budgettips voor de feestdagen: ook The Best Christmassy Things in Life are Cheap!

Tip: Op ActiePagina.nl vind je een speciale kerstrubriek met fijne deals voor de feestdagen