Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

donderdag, 06 november 2014 16:23

►TIPS: 10 VOORDELEN VAN ONLINE SHOPPEN ◄

Online shoppen rules!! Online shoppen rules!!

Ik ben er al een tijdje van overtuigd, maar nog niet iedereen ziet de pluspunten van online ten opzichte van live shoppen. Om alle budgetista’s te overtuigen van de benefits van online shoppen: 10 voordelen die van jou ook een online (sale) shopping queen gaan maken >>

1 // Sale-mania
Mid season sale, wintersale, final sale, magazijnuitverkoop en op=opruiming… Bijna alle webshops hebben doorlopend sale ook van het huidige seizoen. Trendy items met hoge kortingen dus. Plus: online gaan beginnen de sales eerder en gaan langer door dan in de winkels.

2 // Shop till you…. relax?!
Shoppen tot je erbij neervalt? Je irriteren aan de drukte in de stad, ergeren aan de parkeerkosten of ’t zoeken van een parkeerplek? Nee hoor! Online shoppen doe je vanuit je luie stoel met een latte of glas wijn in je ene en je muis in je andere hand. Shop till you relax dus!!

3 // Kortingscode-galore
Voor bijna elke webshop is wel een kortingscode beschikbaar. De korting kan oplopen tot tientallen euro’s. Tip: is er geen kortingscode beschikbaar van het merk dat je op het oog hebt? Kijk dan of een andere webshop hetzelfde jurkje heeft en gebruik de code van die webshop. Geen zin om uitgebreid te zoeken naar codes? Neem dan een kijkje op het sale overzicht van Missbudget.nl voor mijn persoonlijke best deals online óf www.actiepagina.nl voor alle mode-kortingscodes op een rijtje.

4 // Privé paskamer
Je kent het wel, je ziet iets geweldigs in de winkel en als je het past in het te krappe paskamertje met fout tl-licht lijkt het ineens toch niet meer zo leuk. Wég shopzin en positief zelfbeeld… Met online shoppen wordt je bestelling aan de deur afgeleverd en kun je in het gemak van je eigen huis passen. In je eigen privé paskamer met (gedimd) licht wanneer jij wilt.

5 // De keuze is reuze!
Binnen een half uurtje ben je al je favoriete webshops afgegaan en weet je precies wat je leuk vindt én waar de kortingen het hoogst zijn. Probeer alle winkels in jouw stad maar eens te redden binnen een half uur… En ér 24-7 (had ik al gezegd dat je dag én nacht online kunt shoppen en niet alleen van 10-17?) met korting te shoppen!

I-love-online-shoppen

6 // Multitasking
Je favoriete film is op tv maar je hebt wel een nieuwe jurk nodig voor het feestje van zaterdag. Oh en je moet ook nog ergens tussendoor iets eten. Hoe ga je dit allemaal combineren? Met je laptop op schoot kan het allemaal tegelijk!

7 // Alles onder één digitaal dak
Van kleding van uiteenlopende merken tot trendy schoenen en boots tot unieke accessoires en tassen die al je outfit afmaakt. Bij de meeste webshops kun je een complete look shoppen. Niet meer rennen van de ene afdeling of van shop naar shop dus. Lekker!

8 // Geen opdringerige verko(o)p(st)er!
Hoe heerlijk, niemand die je, bij het nauwelijks verlaten van die slecht verlichte en te krappe paskamer, vertelt dat het jurkje waar je je net hebt ingewurmd je énig staat… Euh, hallo, mag ik misschien eerst even zelf kijken wat ik ervan vind? Zónder me gedwongen te voelen alles te kopen wat ik aanpas. Of me schuldig te voelen als ik met lege handen naar huis ga… Online kun je lekker op je gemak shoppen zonder dat je je gedwongen voelt om gelijk een keuze te maken of alles te kopen. En thuis pas je alles aan wanneer het jou uitkomt.

9 // Uitverkocht bestaat niet
Je salaris is eindelijk gestort dus je kunt nu het rokje kopen waar je al dagen op zit te azen. Maar helaas is je maat in die shop niet meer leverbaar… Ga online, Google de naam van het merk en de artikelnaam en je zult zien dat jouw fashion musthave online te koop is. Nog even zoeken naar een korting(scode) voor die shop en jouw love-to-have is van jou!

10 // Met één klik over de grens shoppen
Nee, je hoeft geen (duur!) weekend weg te boeken om bij die fijne trendy buitenlandse winkels te shoppen. Met één klik kun je een kijkje nemen bij één van die leuke webshops in de UK, België of Duitsland. Bekijk bijvoorbeeld de geweldige Engelse website ASOS.com. En ook voor buitenlandse websites zijn genoeg kortingscodes te vinden, naast op missbudget.nl, ook op sites als www.vouchercodes.co.ukwww.deals.comwww.bon-de-reduction.com. Let wel op de verzendkosten. Maar zelfs daar zijn vaak kortingscodes voor!

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. ActiePagina.nl: www.actiepagina.nl helpt jou graag met slim (online) winkelen en geld besparen. En daar houdt Missbudget van!