Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

donderdag, 13 juni 2013 17:01

Superfood for less

Natuurlijk sta ik voor 100% achter de slogan van Miss Budget 'The Best Things in Life are Cheap!', maar de allerbelangrijkste dingen in dit leven zijn natuurlijk onbetaalbaar zoals je gezondheid...

Nu probeer ik sowieso met mijn gezin gezond(er) te eten en eten we zo'n 2-3 keer per week vegetarisch en vis. Als we vlees eten is dat biologisch en ook de overige boodschappen zijn waar mogelijk biologisch of 'bewust'. Wat niet wil zeggen dat wij of de kids niet snoepen hoor! En een wijntje sla ik ook niet af... Maar toch met ik de laatste jaren bewuster gaan leven. Zo ben ik ook wat superfoods gaan eten, zoals Goji bessen en rauwe, pure kokosnootolie.

Van de de Gojibessen roer ik dagelijks een eetlepel door mijn ontbijt van biologische yoghurt en cruesli, en ik moet zeggen, ook zo uit het handje zijn ze lekker! Ze zouden  je immuunsysteem een boost geven, je lever beschermen, goed zijn voor je ogen en een anti-aging effect hebben. En ze hebben bevatten bijvoorbeeld twee tot vier keer zoveel anti-oxidanten als blauwe bessen, die hier eigenlijk bekend om staan. In China zweren ze dan ook al eeuwen bij deze bessen!

Over kokosolie zijn de meningen nogal verdeeld. Superfoodies zweren al jaren bij deze olie en gebruiken het op brood i.p.v. boter, doen het in een shake en/of bakken ermee. Zo zou het goed voor je imuunsysteem zijn omdat het gezonde antistoffen bevat welke virussen en bacteriën op een natuurlijke manier te lijf gaan. Het bevat ook een zeer hoge dosis (50%) laurinezuur. Moedermelk bijvoorbeeld bestaat voor 30% uit laurinezuur... Daarnaast zou het voor een betere opname van calcium en magnesium zorgen. En kokosolie bevat 90+ procent rauwe verzadigde vetten – een zeldzame en belangrijke bouwsteen van elke cel in het menselijk lichaam. Oh en sommigen gebruiken het ook als bodyolie, haarmasker of op ruwe handen!!! 
Maar anderen claimen weer dat de hoge concentratie verzadigd vet juist schadelijk zou zijn want dit vet verhoogt je slechte cholesterol...

Bij de Tuinen hebben ze nu t/m zondag 16 juni een actie 2 halen 1 betalen op meer dan 2000 artikelen en zo heb ik de dure kokosolie en gojibessen voordelig kunnen inslaan. Wil je deze superfoods ook eens proberen of één van hun andere heerlijke producten (de Aloë Vera lijn is ook geweldig!!!), shop dan uiterlijk de 16e voor de 2e gratis. Verzending is gratis vanaf een bestelling van €20,-!

SHOP 2 VOOR DE PRIJS VAN 1 >>

Dit vind je misschien ook leuk