Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

vrijdag, 13 december 2013 15:51

WEEKENDTIP: SAMPLE SALE TOT 85% KORTING

Mega Sample SALE Mega Sample SALE

Zin om dit weekend voordelig te shoppen? Morgen organiseert Styletoday samen met FashionQlub een waanzinnige sample sale!

Naast de verkoop - met kortingen tot 85% ! - van diverse grote merken zoals Michael Kors, Fab. en SuperTrash, zijn er tijdens de Sample Sale diverse activiteiten. Zo zijn de “mode meisjes” Tamara Elbaz en Maria Tailor aanwezig die jou stijladvies geven én hun prachtige Collection-PRC presenteren die je meteen kunt aanschaffen.

En kom zeker naar de sale in je meest fashionable outfit, want om de twee uur kiezen Tamara en Maria de “best dressed shopper” en de dagwinnares krijgt een fantastische prijs! Maar dit is nog niet alles... Je wordt ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels en lekkere cupcakes en verder is er een professionele fotostudio aanwezig waar jij en je vriendinnen de meest leuke kerstfoto’s kunnen maken. Na de sale wordt de winnaar uitgekozen die wordt verwend met een super de luxe goodiebag t.w.v.€750,00! De sample sale is in Leiderdorp en via de link hieronder kom je alle inns en outs te weten!

NAAR DE INFO VAN DEZE SAMPLE SALE >>