Over Miss Budget - Meer info!
 
 

Miss Budget

The best things in life are cheap

 

maandag, 16 september 2013 09:37

Onbeperkt films en series kijken - €7,99 p mnd

Mijn ideale vrijdagavond is met 'n pizza met rucola en 'n glas rode wijn languit op de bank met een goede film of fijne serie (Game of Thrones!). Wel lastig dat je vaak zo lang moet wachten op die series, of veel geld kwijt bent voor het downloaden van een film. Maar nu niet meer..!

Vanaf heden is er een dienst waar je voor €7,99 per maand onbeperkt series en films kunt streamen en direct kunt bekijken op je tv, laptop, tablet of smartphone. Bekijk simpel en snel populaire series als Dexter, The Vampire Diaries, Homeland en Prison Break en trakteer de kids op een filmmiddag of -avond met bijvoorbeeld Wall E, Brother Bear, Jimmy Neutron en persoonlijke favoriet Ratatouille. Enige voorwaarde is wel dat je een internetverbinding hebt natuurlijk. Hoe lekker is het om tv te kunnen kijken zonder reclame, niet elke keer apart voor 'n film te hoeven betalen, niet te hoeven wachten op de volgende uitzending op een tijd waarop je misschien eigenlijk in bed wilt liggen?
Je kunt je abonnement gewoon per maand opzeggen en hij gaat in op het moment van aanmelden. Ze hebben nu zelfs een aanbod waarbij je het 1 maand gratis kunt uitproberen! Een kanttekening is misschien dat de aangeboden films niet de allernieuwste zijn, maar dat kan misschien nog komen.

NAAR DE WEBSITE >>